Versmondó verseny a Logopédia Európai Napja alkalmából

A LOGOPÉDIA EURÓPAI NAPJA alkalmából immár ötödik alkalommal versmondó versenyt hirdetünk, melyet a XX. kerületben logopédiai fejlesztésben részesülő nagycsoportos óvodás gyermekek részére szervezünk. Célunk, hogy megismertessük és megszerettessük a gyermekekkel a verseket, oldjuk beszédgátlásukat, beszédfélelmüket, bővítsük szókincsüket és segítsük az érthető kifejező beszéd elsajátítását.

A részvétel feltétele egy, a listából kiválasztott vers megtanulása. A részvételi szándékot az óvoda logopédusánál kérjük jelezni a kiválasztott vers címének, szerzőjének megadásával, legkésőbb FEBRUÁR 22-IG.

Az óvodai selejtezőkre február utolsó hetében kerül sor a kerület óvodáiban.

Az óvodákból továbbjutó gyermekek MÁRCIUS 7-ÉN 16:30-19:00 óráig mérhetik össze ügyességüket a Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XX. Kerületi Tagintézménye telephelyén (Vörösmarty Mihály Általános Iskola tornaterme).

Ugyanebből az alkalomból rajzversenyt is hirdetünk, melynek szintén hagyománya van kerületünkben. Téma: Ezért szeretek logopédiára járni A versenymunkák február utolsó hetében készülnek a logopédiai foglalkozásokon, a logopédusok irányításával. A legszebb alkotásokból a versmondó versennyel egy időben kiállítást rendezünk a Logopédiai telephely váróhelyiségében.

Helyszín

Fővárosi Pedagógiai Szakszolgálat XX. Kerületi Tagintézménye

Budapest, 1201 Vörösmarty u. 128. (Vörösmarty Mihály Általános Iskola)